De VEB-verzekeringen

Cover-VEB.nl biedt op dit moment een aantal verzekeringen, die van belang zijn voor de bedrijfsvoering van het VEB-beveiligingsbedrijf:

  1. Aansprakelijkheid
  2. Montage en installatieverzekering
  3. Ongevallenverzekering
  4. Overige verzekeringen

De verzekeringen zijn in samenspraak met de VEB en verzekeraars ontwikkeld. De verzekeringsvoorwaarden zijn exact afgestemd op de dagelijkse praktijk van het VEB beveiligingsbedrijf. De verzekeringen onderscheiden zich door ruime voorwaarden en uitgebreide dekking voor het VEB-bedrijf.

 

Continue verbetering

 

De wereld om ons heen staat niet stil. Integendeel. Op het gebied van wet- en regelgeving, aansprakelijkheid maar ook op andere gebieden zijn er constant veranderingen, kansen en bedreigingen voor het beveiligingsbedrijf. Daarom is het van belang dat de verzekeringsvoorwaarden regelmatig worden aangepast op de veranderende buitenwereld. Ieder jaar houden wij de verzekering opnieuw tegen het licht. Indien nodig passen wij de voorwaarden aan. Het voordeel van een collectieve verzekering is dat de aanpassingen collectief voor alle polishouders gelden. Aanpassingen worden doorgevoerd zonder dat u daarmee (administratief) hinder van ondervindt.