Allianz Nederland Schadeverzekering

Allianz Nederland Schadeverzekering, onderdeel van Allianz Benelux N.V. statutair gevestigd te Brussel. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59395435. AFM nummer: 12042158.

Bezoekadres:
Coolsingel 139
3012 AG ROTTERDAM
Routebeschrijving

Postadres:
Postbus 64
3000 AB ROTTERDAM

Over Allianz

78 miljoen klanten die we serieus nemen

Allianz is een onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 78 miljoen klanten. Allianz is een bedrijf met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie.

Wereldwijd dragen zo'n 144.000 medewerkers in ruim 70 landen bij aan het behoud van de leidende positie van Allianz. Als geheel wil Allianz graag worden gekend en herkend als een flexibele en marktgerichte groep met grote kennis van zaken en goede dienstverlening.

Naast onze goede financiele prestaties zijn nog een aantal andere activiteiten en factoren bepalend voor de gedegen groei en onze bedrijfswaarde. Denk daarbij aan onze wereldwijde expertise en verscheidenheid, ons streven naar transparantie en het grote belang dat wij hechten aan ons hooggekwalificeerd en gewaardeerd personeel.

Missie

De meest betrouwbare partner in financiële dienstverlening zijn.

Visie

We maken deel uit van de sterkste financiële gemeenschap ter wereld en maken onze betrouwbaarheid waar door onze kennis en vaardigheden te delen met onze klanten, zodat zij hun leven kunnen inrichten zoals zij dat zelf willen.

Kernwaarden

• Ondernemend
• Vaardig
• Betrokken