Over ons

Verder in kennis

Onze ambitie: ontwikkel een aansprakelijkheidsverzekering die alle voorkomende risico's in de beveiligingsbranche dekt, inclusief het beroepsrisico. Onze inzet: meer dan 15 jaar ervaring in collectieve verzekeringen voor aansprakelijkheid en meer.

Op basis van marktonderzoek hebben wij verzekeringsvoorwaarden ontwikkeld die een ruime dekking bieden voor de gangbare werkzaamheden van het PBO- of het Installatiebedrijf. Vergelijk zelf of vraag uw tussenpersoon om een objectieve analyse. Met een efficiĆ«nte online aanpak zorgen wij voor vergaande kostenbeperking. Daarom kunnen wij een concurrerende premie bieden.

Verder met ons

Achter Cover-VEB staat Blue Risk, een tussenpersoon gespecialiseerd in beroepsaansprakelijkheid en collectieve verzekeringen voor beroepsorganisaties en brancheverenigingen. Cover-VEB is de handelsnaam waaronder wij innovatieve verzekeringen aanbieden aan VEB-beveiligingsbedrijven. 

Blue Risk werkt samen met de VEB en met verzekeraars om passende en aantrekkelijke verzekeringen voor VEB-bedrijven mogelijk te maken.

Voor meer informatie bel rechtstreeks met Sandra Mees op telefoon 010 89 29 121.