Bel voor vragen en assistentie:

Bel met Martijn Bultman op # 010 261 1100

Auto- of Bedrijfswagenverzekering

Kies de autoverzekering die bij u past.  Bestemd voor het VEB Beveiligingsbedrijf. Kies uit :

  1. Bedrijfswagen

  2. Particuliere auto

Bedrijfswagen of particuliere auto?

Bij de aanvraag van een autoverzekering, vraagt men naar privé of zakelijk gebruik. Privé of zakelijk gebruik kan invloed hebben op de dekking en op de premie.

 

Wanneer is er sprake van privégebruik?

Privégebruik betekent dat u de auto alleen voor privé-doelen rijdt. Rijden naar het werk (woon-werkverkeer) is privégebruik van de auto. Ook bij slechts een enkele keer zakelijk gebruik van de auto, spreekt men van privégebruik.

 

Wanneer is er sprake van zakelijk gebruik?

Gebruik van een bedrijfswagen voor het eigen bedrijf of het hebben van een bedrijfswagen van de zaak betekent zakelijk gebruik. De bestelauto dient dan ook zakelijk verzekerd te worden. Een particuliere autoverzekering biedt niet altijd de juiste dekking. Zakelijk gebruik is bijvoorbeeld:

  • goederenvervoer
  • koerier
  • garagebedrijf of leasebedrijf
  • taxi en betaald personenvervoer
  • rijschool

Bestelauto verzekeren.

De zakelijke autoverzekering dekt onder andere schade die u aan toebrengt derden.

Het gaat dan om de materiele schade en. U kunt ook kiezen voor een aanvullende dekking, zodat bijvoorbeeld ook diefstal van of schade aan uw bestelauto vergoed wordt.

Hieronder leest u de kenmerken per dekking van deze verzekering

Ingangsdatum:

De ingangsdatum van de nieuwe verzekering is afhankelijk van de einddatum van uw huidige verzekering. Houdt u er rekening mee dat er meestal een maand opzegtermijn geldt. Komt u er niet uit? neem gerust contact met ons op.

Execution Only

De (bestel-auto)verzekering sluit u op basis van execution only. Dat wil zeggen dat u zelf de keuze maakt voor de verzekering. U voert bij aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn.

Omdat de adviseur hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid.

Zoals bijvoorbeeld in geval van een niet gedekte schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag.