ACE European Group Limited

www.aceeurope.nl

T 010 289 35 00
F 010 289 35 99
Marten Meesweg 8-10
3068 AV Rotterdam

ACE European Group Limited

ACE is een verzekeraar met ruime ervaring in het verzekeren van risico's in de beveiligingsbranche. Bij ACE Europe werken in de Benelux circa 100 mensen. ACE is direct in Nederland aanwezig met een kantoor in Rotterdam.

In Belgiƫ en Nederland hebben wij 3 filialen met zeer ervaren, professionele verzekeraars die meestal via een geselecteerd netwerk van verzekeringsmakelaars verkopen. ACE is een wereldwijde verzekerings- en herverzekeringsmaatschappij met kantoren in meer dan 50 landen en toelating om werkzaam te zijn in 140 landen. Zie ACE Limited voor meer informatie over de wereldwijde activiteiten van ACE.

ACE Europe is het voornaamste handelsmerk van ACE European Group Limited, een in het Verenigd Koninkrijk geregistreerde verzekeraar die erkend en beheerd wordt door Financial Services Authority. ACE European Group Limited is een financieel sterke organisatie met een Standard & Poor beoordeling van A+ (sterk) en een AM Best beoordeling van A+ (uitstekend). ACE Europe heeft zijn hoofdkantoor in London en is actief in 19 Europese landen. ACE Europe beschikt over grensoverschrijdende toelatingen om handel te voeren in alle landen van de EER. Zie voor meer informatie ACE European Group.